Astra sportskog pedigrea

Astra sportskog pedigrea

ZA SVE one kojima se OPC izvedba Astre čini suviše brutalnom Opel je na tržište Zapadne Europe lansirao novi paket opreme. Atraktivni dodaci približiti će pomalo neatraktivno skrojenu Astru mlađoj klijenteli.

Iza naziva Sport Design Package ne krije se ništa drugo doli najpopularniji dodaci tzv. kućnog tuninga, inače vrlo popularni u Zapadnoj Europi. Odbojnici i bočne zaštitne letvice u boji karoserije, uz peterokrake aluminijske naplatke promjera 17 inča su glavni znaci raspoznavanja Astre Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karavanska izvedba dodatno će biti opremljena krovnim spojlerom. Distinkcija je napravljena i na području prve ugradnje guma, kompaktna izvedba dobiva niskoprofilne gume mjera 215/40, a karavan zericu mesnatije (215/45). Prednji branik serijski se isporučuje svjetlima za maglu, a završetak ispušnog sustava krasi kromirani završetak.
  
Kako Astra Sport serijski dolazi izdašno opremljen, novi paket opreme ne donosi novosti. Recimo tek da klima-uređaj, el. podizači stakala, daljinsko centralno zaključavanje i audio-uređaj s kontrolama na kožom obloženom upravljaču spadaju u serijsku opremu. Interijer je obogaćen kromiranim umecima, bijelom podlogom instrumenata i dakako sportsim sjedalima za vozača i suvozača.

Astra Sport sa novim paketom se sklapa u Opelovoj tvornici u Bochumu, točnije u OSV (Opel Special Vehicles) djelu. Cijena je zasada nepoznata, baš kao i dostupnost na hrvatskom tržištu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara