Blagdanska ponuda

CITROEN je pripremio atraktivnu blagdansku ponudu za sve ljubitelje Citroenovih osobnih vozila koja su povoljnija do čak 30.000 kn.

Citroën C5 i C8 povoljniji su za primamljivih 30.000 kn, dok je cijena Xsare Picasso umanjena za 25.000 kn. Model C4 i osobni Berlingo su bez obzira na izvedbu jeftiniji čak 20.000 kn, kao i  model C3. Na popustu je i atraktivni C3 Pluriel za 17.000 kn, dok je cijena modela niža i do 15.000 kn.

Zimski pokloni za Citroenova vozila

Kako bi vlasnici Citroenovih vozila što bolje pripremili svoje limene ljubimce za predstojeću zimu, tvrtka Citroen Hrvatska je zajedno sa svojim koncesionarima pripremila brojne zimske poklone za stranke u servisima, odnosno kupce rezervnih dijelova i dodatne opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se popust od 20 posto ostvaruje do 31. prosinca 2005. godine prilikom kupnje metlica brisača i kočionih pločica i diskova, a u slučaju kupnje besplatno se vrši vizualna provjera u 15 točaka.

Citroën je pripremio i detaljniju zimsku provjeru sigurnosti vozila u 11 točaka kontrole za samo 99 kn, a tom prilikom kupac dobiva na poklon «zimski paket» koji se sastoji od sredstva za odmrzavanje, sredstva za odmagljivanje i strugalice za led. Akcija traje do kraja siječnja 2006. godine. Također, u istom razdoblju odobrava se 15 posto popusta prilikom kupnje dodatne opreme.

Na kraju, u sklopu ove ponude Citroen nudi i popust od 25% na svaku drugu gumu prilikom kupnje zimskih guma Michelin i Kleber. Ova akcija traje do kraja godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara