BMW serije 6 Cabrio u Hrvatskoj

BMW serije 6 Cabrio u Hrvatskoj

MEDIJSKOM prezentacijom održanom u službenim prostorima tvrtke Tomić & Co. počela je prodaja novog ekskluzivnog kabrioleta iz BMW-a.

Predstavljen kao model pun superlativa novi kabriolet na hrvatskom se tržištu predstavlja u dvije motorne izvedbe. Moćniji 650i Cabrio pokreće 4,4 V8 twinturbo motor kojeg karakterizira 407 KS maksimalne snage i 600 Nm okretnog momenta. U njemu će brzinomjer pokazati 100 km/h nakon samo pet sekundi, dok je maksimalac limitiran na 250 km/h.

Slabiji u ponudi je 640i opremljen rednim 3,0 šestcilindrašem s jednakom tehnologijom, dakle twinturbo sustavom, direktnim ubrizgavanjem i Valvetronic upravljanjem. Razvija maksimalnih 320 KS i 450 Nm, a u kombiniranom ciklusu troši svega 7,9 l/100 km. Opremljen je i Auto Start-Stop sustavom automatske deaktivacije motora. Recimo i kako uz oba motora standardno dolazi automatski sportski mjenjač sa osam stupnjeva prijenosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4,9 metara dugačak kabriolet ima 2+2 koncept interijera. Unutrašnjost je prvoklasno uređena i opremljena, s mogućnosti detaljne individualizacije putem poduljeg popisa opcija. Jednako važan je i podatak kako serija 6 Cabrio ponovno dolazi sa električnim mekanim krovom.

Poznate su i cijene. Slabiji 640i Cabrio stoji 899.831 kn, dok je za 650i Cabrio potrebno izdvojiti 1.055.924 kn. Coupe izvedba stiže u ponudu na jesen. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara