Bond djevojka u novom Ford Ka

Bond djevojka u novom Ford Ka

U NAJNOVIJEM nastavku serijala o Bondu, filma Zrno utjehe (Quantum of Solace), glavni lik ostaje vjeran Aston Martinu, dok je glavna Bond djevojka  dobila čast da prva isproba novi Ford Ka.

Ford Ka vozi Camille koju glumi Olga Kurylenko. Međutim, osim role u filmu najmanji Ford se promovira i putem čitavog serijala zanimljivih medijskih nastupa.

Posebni sadržaji o najnovijoj Bondovoj djevojci dostupni su putem slijedećih kanala:

- MTV – MADE Bond Girl Specijal
Pogledajte kako je jedna sretna gledateljica izabrana za preobrazbu u autentičnu Bond djevojku pod mentorstvom Olge Kurylenko tijekom četiri tjedna koja su u programu uključivala i borilačke vještine, naprednu vožnju, styling i makeover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- E! Entertainment - Dnevnik Bondove Djevojke
Iza scene, snimanje najnovijeg filma o Jamesu Bondu gledano očima Olge Kurylenko. Program obuhvaća intervjue s vodećom glumicom, scene sa seta, te uvid u život i karijeru Olge Kurylenko.

- E! Entertainment - Uživo s crvenog tepiha
Ekskluzivne snimke sa svjetske premijere u Londonu uz intervjue s poznatim gostima, scenama iz novog filma te detaljima s pripreme Olge Kurylenko za ovaj događaj.

- Glamour magazine - Bond Specijal
Specijalno izdanje na dvanaest stranica slavi novi film i ističe stil i ljepotu vodeće ženske uloge, Olge Kurylenko. Čitatelji mogu saznati kako postići izgled Bondove djevojke pomoću modnih savjeta i savjeta za ljepotu koje pružaju Olga Kurylenko i njezini stilisti.

Film se počinje prikazivati u Engleskoj i Francuskoj 31.listopada, a tijekom studenog i u ostatku Europe. Potpuno novi Ford Ka biti će dostupan ostalim vozačima i vozačicama krajem 2008 i početkom 2009. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara