C3 Pluriel u Hrvatskoj

C3 Pluriel u Hrvatskoj

JEDAN od najatraktivnijih noviteta u ovoj godini, Citroen C3 Pluriel, stigao je na hrvatsko tržište. Budući hit ljeta novinarima je predstavljen u petak 23. svibnja na prezentaciji održanoj u HNK u Zagrebu.

Prodaja modela u Hrvatskoj će startati 06. lipnja, a svi zainteresirani će se s najnovijim Citreonom moći bolje upoznati na "Danima otvorenih vrata" predviđenim za 14. i 15. lipnja. Kupci će moći birati između dvije benzinske izvedbe, i to 1.4-litrene od 75 KS i 1.6 16V od 110 KS.

Bazno opremljeni C3 Pluriel s PDV-om stoji 14.560 Eura, dok snažnija 1.6 izvedba stoji 16.660 Eura. S obzirom da će se isporučivati isključivo sa robotiziranim SensoDrive mjenjačem i serijskim ABS-om, 2.000 Eura viša cijena za snažniju izvedbu je sasvim opravdana. 

Uz serijsku opremu, kupci će moći birati između nekoliko paketa opremljenosti. Paket "Osobnost" sadrži tepihe, zaštite pragova i umetke od aluminija, a stoji 271 Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

358 Eura vrijedan paket opreme "Udobnost" uvelike olakšava svakodnevno korištenje automobila pošto sadrži mrežu u prtljažnom prostoru te nosače i navlake krovnih lukova.

"Tecno" paket opreme sadrži kvalitetnije presvlake sjedala i naslone u boji karoserije (200 Eura), dok paket opreme "Auto-klima" po cijeni od 1.200 Eura Plurielu donosi dašak luksuza (automatska klima, senzor kiše, hlađeni pretinac, automatsko paljenje svjetla…).

>> C3 Pluriel - atraktivan koncept
>> Galerija fotografija: C3 Pluriel
>> Karakteristike: Baza automobilaZnate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara