C4 Picasso u Hrvatskoj

C4 Picasso u Hrvatskoj

CITROEN nastavlja s proširivanjem ponude kompaktnih monovolumena novim modelom C4 Picasso, ovaj puta u izvedbi s 5 sjedala.

Usprkos redu sjedala manje u odnosu na Grande izvedbu Picasso ostaje prostran i prepoznatljiv monovolumen namijenjen svima koji traže lijep i komforan automobil kompaktnih mjera. Osim uzorne prostranosti i prepoznatljivog ugođaja u vožnji, C4 Picasso sa stilom odrađuje i tovarne zadaće. Pola "kubika" tovarnog prostora proširivo je preklapanjem sjedala na maksimalnih 1.734 litara.

Ponudu motora čine četiri jedinice, po dvije benzinske (1.8/125 KS, 2.0/141 KS) i dvije dizelske (1.6/109 KS, 2.0/136 KS). Snažniji benzinac dolazi s upravljanim ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili ovisno o tržištu, automatskim mjenjačem sa četiri, odnosno šest stupnjeva prijenosa.

Od zanimljivije dodatne opreme izdvajamo ABS s elektronskim raspoređivačem kočenja, pomoć pri kretanju na kosini, pomoć pri naglom kočenju (AFU), dinamička kontrola stabilnosti (ESP) i zaštitu od proklizavanja (AFU), progresivni servo upravljač, 6 zračnih jastuka, panoramsko akustično širokokutno vjetrobransko staklo, automatsku električnu parkirnu kočnicu, 4 Isofix pričvršćenja dječjih sjedala i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bogatijim paketima opreme moguće je nadoplatiti za radio CD MP3 sa 6 zvučnika, automatski četverozonski klima uređaj, zračni stražnji ovjes, pomoć pri parkiranju sprijeda i dr.

>> Baza automobila: C4 Picasso (5V)

Podsjećamo, C4 je zasnovan na istoj platformi kao Grand C4 Picasso (7 sjedala) koji je osvojio 5 zvjezdica na testu EuroNCAP, a zadovoljava i najstrože kriterije u pogledu zaštite putnika u slučaju sudara.

Prodaja novog kompaktnog monovolumena kreće ovih dana i u Hrvatskoj s početnom cijenom od 155.600 kn.

B.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara