Caddy Maxi u sanitetskoj izvedbi

NA 36. Međunarodnom specijaliziranom sajmu medicine i tehnike, koji se u organizaciji Zagrebačkog velesajma i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske održava od 28. do 31.5.., Volkswagen gospodarska vozila predstavila su sanitetsko vozilo Caddy Maxi.

Ovo sanitetsko vozilo tipa A1/EN1789 namijenjeno je prijevozu pacijenata. Opremljeno je odgovarajućom dodatnom opremom koja između ostalog uključuje signalni blok na krovu i upozoravajuća svjetla u masci motora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bolnički prostor sastoji se iz dva sjedala na desnom dijelu, te postolja i nosila na lijevom. U opremu ulaze još sklopiva prijenosna kardio-sjedalica, krovni ventilator, neovisna klima bolničkog prostora, nosač boca infuzije i kisika, priključak kisika i dozator s ovlaživačem kisika.

Zbog svojih kompaktnih dimenzija sanitetsko vozilo Caddy Maxi idealno je za prijevoz pacijenata na uskim gradskim, seoskim i nepristupačnim cestama, a zahvaljujući svojoj ekonomičnosti omogućuje reduciranje troškova prijevoza.

Sanitetskim vozilom Caddy Maxi Volkswagen gospodarska vozila proširuju svoju ponudu sanitetskih vozila, koju su dosad uspješno predstavljali Transporter i Crafter.  Djelatnici ustanova za hitnu medicinsku pomoć i domova zdravlja u Hrvatskoj već dugi niz godina koriste sanitetska vozila Transporter za prijevoz pacijenata, te za pružanje adekvatne medicinske pomoći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara