Castrol lansirao nove proizvode

Castrol lansirao nove proizvode

CASTROL je lansirao novu paletu proizvoda  koji će se na hrvatskom tržištu pojaviti tijekom srpnja i kolovoza ove godine.

Širom Hrvatske Castrol će ponuditi tri nova motorna ulja. To su: Castrol GTX Magnatec 5W – 40, Castrol GTX High Mileage 15W-40 i Castrol GTD Magnatec 5W-40.

Striktno se pridržavajući visokih kriterija i vrhunske kvalitete koju je dostigao u svom radu, i ovaj je put Castrol tržištu ponudio proizvode koji će, kako pokazuju prvi rezultati, zauzeti značajno mjesto na tržištu motornih ulja.

Castrol GTX Magnatec 5W – 40 (naslovna fotografija)

SAE 5W- 40
Specifikacije : ACEA A3,B3,B4   API SL/ CF
Specifikacije proizvođača vozila/odobrenja: VW 502 00, VW 505 00, MB 229.1, MB 229.3, Porsche

Motorno ulje zadržava sva već poznata svojstva motornog ulja GTX3 Magnatec 10W-40. Jedno od osnovnih, poznatih svojstava je »Jedinstvena molekularna tehnologija« (Unique molecular technology) koja osigurava četiri puta  bolju zaštitu motora od habanja pri startanju motora u odnosu na slična ulja navedenih specifikacija.

Potpuno sintetsko motorno ulje razvijeno za suvremene benzinske i diesel motore osobnih i lakih dostavnih vozila. Koristi se u motorima sa i bez turbo punjača sa i bez katalizatora. Zadovoljava važeće specifikacije VW i MB.

Castrol GTX HIGH MILEAGE 15W – 40

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAE 15W- 40
Specifikacije : ACEA A3,B3; API SL/ CF
Specifikacije proizvođača vozila/odobrenja: VW 505 00, MB 229.1

Motorno ulje mineralne osnove za benzinske i diesel motore osobnih i lakih dostavnih vozila starije generacije. Preporučuje ga se za motore vozila koja su do sada prešla preko 100 000 kilometara.

Castrol GTD Magnatec 5W – 40

SAE 5W- 40
Specifikacije : ACEA B3,B4; API CF
Specifikacije proizvođača vozila/odobrenja: VW 505 00, MB 229.1, MB 229.3, MB 229.31

Motorno ulje zadržava sva već poznata svojstva motornog ulja GTD Magnetec 10W- 40. Jedno od poznatih svojstava je "Jedinstvena molekularna tehnologija" (Unique molecular technology) koja osigurava praktično četiri puta bolju zaštitu motora od habanja pri startanju motora u odnosu na slična ulja navedenih specifikacija.

Potpuno sintetsko motorno ulje za suvremene diesel motore osobnih i lakih dostavnih vozila razvijeno na osnovi novih propisa za nisko pepelna diesel  motorna ulja. Koristi se u motorima sa i bez turbo punjača kao i motorima sa DPF filterskom jedinicom.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara