Chevrolet Cruze: Prve fotografije

Chevrolet Cruze: Prve fotografije

CHEVROLET je objavio prve informacije praćene fotografijama vezane uz potpuno novi model čija je premijere zakazana za početak listopada u Parizu. Dopadljivi Cruze na europsko tržište stiže u ožujku iduće godine.

Dinamična limuzina izvana prati aktualne trendove donoseći agresivan sportski karakter u kombinaciji s koncepcijom okarakteriziranom kao coupe s četiri vrata. Dosljedni sljedbenik Chevroletove globalne dizajnerske filozofije nudi prepoznatljivo lice, ali i neke nove estetske smjernice poput skraćenog stražnjeg prevjesa, zaobljene linije krova i izbačenih blatobrana.

U unutrašnjosti Cruze prati dizajnerski motiv tzv. dvostrukog kokpita koji je prvi put predstavljen u legendarnoj Corvette. Visoka razina kvalitete i bogata oprema nadopunjuju dojam interijera, koji više neće biti na popisu Chevroletovih slabih točki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom dolaska na europsko tržište, Cruze će biti u ponudi sa tri motora, dva benzinska (1.6/112 KS, 1.8/140 KS) i jedan dizelski (2.0/150 KS i 320 Nm). Osim pet-stupanjskih ručnih mjenjača u ponudi će se naći i šest-stupanjska automatika.

U prvih šest mjeseci ove godine Chevroletova prodaja u Europi narasla je 23 posto, a sudeći po prvim dojmovima oko modela Cruze, pozicija Chevroleta će se u bliskoj budućnosti dodatno učvrstiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara