Citroen DS3 Dark Rose najavit će Alfred Hitchcock

Citroen je za fanove DS3 modela pripremio još jedno specijalno izdanje koje će ovog puta nositi naziv Dark Rose, a bit će dostupno u hatch i cabrio izvedbi. Posebno izdanje isticat će se dvobojnom, Perla Nera crnom i Shark sivom karoserijom s kontrastnim ružičastim krovom u hatchback izvedbi, odnosno krovom od crne tkanine u cabrio izvedbi. Ružičastom bojom bit će obojana i kućišta retrovizora, kao i prednja i stražnja krila, dok će se na bočnim stranama naći DS grafike i Dark Rose logo.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji paze na detalje uočit će i ružičastu 'trojku' u stražnjem DS3 logu, Dark Rose logo na vratnim panelama i upravljaču te DS logo okružen ružičastom bojom na središnjoj konzoli. Nasloni za glavu presvučeni su Nappa kožom te prošiveni ružičastim prošivima.

Proizvodnja će biti ograničena na 350 primjeraka, a cijena će se kretati od 20.250 eura na više za DS3 hatch varijantu. Francuska je kompanija pripremila i reklamni film u kojem će se pojaviti nitko drugi do Alfred Hitchcock čiji je lik već korišten za reklamiranje Citroen DS3 Serie Noire 2011. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara