Citroenovi popusti u rujnu

Citroenovi popusti u rujnu

"Ulovite Citroen!" slogan je Citroënove akcije u rujnu  s animacijom Kojota kojom se promovira limitirana serija Adriatic.

Nova linija u ponudi stavlja naglasak na bogato opremljene modele s atraktivnim cijenama do kraja rujna. Limitirana serija Adriatic odnosi se na modele C3, C4, Grand C4 Picasso i C4 Picasso, osobni Berlingo i Xsara Picasso.

Citroën C3 Adriatic 1.1i u ponudi je za 69.900 kn, a serijska oprema uključuje klima uređaj, dva zračna jastuka, električni paket i dr. Tu su i ostali modeli C3 po promotivnim cijenama i bogatom serijskom opremom kao C3 SX Pack 1.4i  već od 74.900 i C3 Exclusive 1.4i već od 84.900 kn.

Citroën C4 Adriatic 1.4i u ponudi je već od 99.900 kn, a serijska oprema uključuje ABS, dva zračna jastuka, klima uređaj i dr.

Citroën Xsara Picasso Adriatic s atraktivnom cijenom od 107.900 kn nudi u serijskoj opremi ABS, četiri zračna jastuka, klima uređaj i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Citroën C4 Picasso Adriatic s cijenom od 142.600 kn u opremi ima klima uređaj, sedam zračnih jastuka, ABS, AFU, ESP i dr.
 
Na popustu i "dostavnjaci"

Citroën u rujnu organizira prodajnu akciju i za dostavna vozila Citroën Berlingo, Jumpy i novi Jumper koja su povoljnija do 25.000 kn.

Jumper je povoljniji za 25.000 kn, a u serijskoj opremi ima ABS, AFU, zračni jastuk za vozača, multifunkcionalno sjedalo vozača, el. podizače prednjih stakala i dr.

Novi Jumpy povoljniji je za 15.000 kn, a serijska oprema uključuje ABS, AFU, desna bočna klizna vrata, zračni jastuk za vozača, daljinsko centralno zaključavanje, el. podizače prednjih stakala i dr.

Berlingo je povoljniji za 13.000 kn, a od serijske opreme ima pregradnu stijenu, progresivni servo upravljač, multifunkcionalno sjedalo vozača i dr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara