Empulse i Empulse R povlače se s tržišta

Empulse i Empulse R povlače se s tržišta

Proizvođač motornih saonica i četverokotača iz Minnesote posljednjih godina opako se širi. Njegove akvizicije Victory, Indian i Brammo ovaj brand prometnuli su u ozbiljnog igrača u svijetu motocikala i glavnog konkurenta Harley-Davidsonu.

Naime, njegova posljednja kupovina Brammo Motorcycle ulazak mu je u sferu električnih dvokotača koji su proglašeni budućnošću ove grane, a ni mjesec dana nakon preuzimanja spomenutog branda Polaris se suočio s opozivom njegovih nakeda Empulse i Empulse R…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama, Brammo Motorcycle obznanio je kao s tržišta povlači 149 primjeraka svojih električnih nakeda Empulse i Empulse R. Ovim opozivom obuhvaćeni su motocikli proizvedeni u razdoblju od 19. studenog 2012. do 8. srpnja 2014. godine. Kako bi otklonio kvar Brammo će na spornim motociklima zamijeniti sporni odušak.

Razlog za opoziv njegov je šest-stupanjski električni mjenjač koji uslijed eksploatacije i opterećenja može kroz odzračnik izbaciti nešto ulja. To ulje može doći u kontakt sa stražnjim blatobranom i pneumatikom i zbog smanjene trakcije u konačnici rezultirati padom vozača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara