Fascination Unlimited Road Show 2010.

NA AUTOMOTODROMU Grobnik održan je "Fascination Unlimited Road Show", dvodnevni automobilski spektakl koji je organizirao EUROline, glavni zastupnik Daimlera AG za Hrvatsku, u suradnji s Daimlerom AG.

NA road showu su mnogobrojnim posjetiteljima u punom sjaju predstavljeni dobro poznati Mercedes-Benzovi automobili, i to u impresivnim izvedbama koje se rijetko susreću na cesti. Vozila su testirana na atraktivnoj cesti prema Platku, a u testnim vožnjama moglo se uživati u vrhunskim izdanjima kao što su E-klasa Coupé 500, ML 63 AMG, SL 500, SLK 350, G 500, S-klasa 400 Hybrid, E-klasa Cabrio 220 CDI, te akcijskim modelima EUROlinea – C-klasi 200 CDI i E-klasi 200 CDI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnu pozornost plijenila je glavna zvijezda ovog događanja - SLS 63 AMG, u kojem su posjetitelji imali priliku, na suvozačevu sjedalu i uz Daimlerove instruktore, doživjeti osjećaj ubrzanja od 0 do 100 km/h za svega 3,8 sekundi.

Na posebno pripremljenom testnom poligonu posjetitelji su na raspolaganju imali E-klasu  u kojoj su se demonstrirali svi sigurnosni elementi sustava PRE-SAFE, koji u slučaju rizičnih situacija u prometu automatski aktivira mjere za zaštitu putnika, te ESP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara