Fiat Punto&Stilo Xbox

Fiat Punto&Stilo Xbox

IZ VELIKE BRITANIJE stiže još jedna zanimljiva marketinška akcija. Tamošnji je zastupnik ponudio specijalne izvedbe modela Punto i Stilo.

Punto Xbox se nudi po cijeni od 8.995 GBP, a baziran je na modelu Active Sport pogonjenom 1.2 16V motorom. Automobil posjeduje ekskluzivnu opremu vrijednu više od 600 GBP, među kojom je metalik boja, audio-sustav s MP3 playerom i 100 W snažnim subwooferom, audio kontrole na upravljaču i Xbox oznake.

Također, serijsku opremu čine brojni atraktivni detalji, prvenstveno vezani na Active Sport. Tu se podrazumijevaju 15-inčni alu-naplatci, sportski nastrojeni karoserijski detalji, te kožom presvučeno kolo upravljače i ručica mjenjača.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stilo Xbox se također bazira na Active Sport izvedbi, a u kombinaciji s 1.6 16V benzinskim motorom stoji 11.995 GBP. Prema riječima odgovornih u Fiatu, kupac bogato opremljenog modela ostvaruje uštedu od čak 1.000 GBP.

Pored unikatnih detalja, Stilo Xbox posjeduje 17-inčne alu naplatke, crnu metalik boju, audio-sustav s MP3 playerom, bas jedinicom i kontrolama na upravljaču, klima uređaj i sportske papučice.

Svi kupci Punta ili Stila u specijalnoj izvedbi na dar dobivaju Xbox igraću konzolu i demo izdanje igrice Forza Motorsport, čije lansiranje je najavljeno za travanj.

U svrhu promocije predstavljen je službena stranica na adresi www.fiat.co.uk/xbox, a aktivna je od 10. siječnja.

Miljenko Nikolić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara