Ford u Hrvatskoj pod novim imenom

Ford u Hrvatskoj pod novim imenom

TVRTKA Grand Auto d.o.o. novo je ime generalnog uvoznika Forda za Hrvatsku, do jučer poznatog kao Auto 2000. Novo ime rezultat je promjena u vlasničkoj strukturi tvrtke.

Naime, 80% udjela preuzela je korporacija Koonta LP, bazirana u Izraelu, koja se bavi mnogim djelatnostima, a ostalih 20 posto i dalje će biti u rukama Finatradea.

Predstavnik novog vlasnika, Rimon Ben-Shaoul rekao je dioničari njegove tvrtke ovo ulaganje vide kao dugoročno, a dodao je kako će i novi vlasnik usko surađivati sa postojećim vodstvom, te ga podržavati.

Predstavnik Ford Motor Company, gospodin Edgar Pees izrazio je zadovoljstvo suradnjom s   novim vlasnicima te naglasio kako je Ford Motor Company uvjeren da Grand Auto dijeli predanost Forda zajedničkom cilju pružanja visoke usluge kupcima, što će tijekom idućih mjeseci sigurno   dokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena imena nije donijela i promjenu fizičke adrese, tako da se generalni uvoznik Forda za RH i dalje nalazi na adresi Ljubljanska avenija 114, Zagreb, ali je zato internetska adresa Forda redizajnirana, te je možete pogledati na  www.ford.com.hr.


Predstavnik Ford Motor Company Edgar Pees

(naslovna fotografija: Predstavnik novog vlasnika, generalni direktor Grand Auta i predstavnik Ford Motor Company)

Goran Vuzem

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara