Hibridna tehnologija na Riječkom fakultetu

U SURADNJI sa Tehničkim fakultetom u Rijeci, održano je predavanje o Toyotinoj hibridnoj tehnologiji i najznačajnijem predstavniku ove revolucionarne tehnologije - modelu Prius.

Predavanje je održao ing. Viktor Lenac, voditelj post-prodaje u Toyota ovlaštenom servisu Autonippon iz Rijeke.  Program predavanja Toyota hibridne tehnologije, obuhvatio je teme o povijesti hibrida - Toyota Prius ove godine slavi 10 godišnjicu postojanja, dijelovima i funkcioniranju hibridne tehnologije. Govorilo se i o Toyotinoj predanosti ka stvaranju čiste tehnologije i viziji  "Zero Emission".

Toyotino je predavanje odlično prihvaćeno, te je u njemu sudjelovalo više od 70 zainteresiranih studenata, u pratnji sveučilišnih profesora. Nakon predavanja i otvorene diskusije u kojoj su studenti pokazali zavidnu razinu tehničkog znanja i poznavanje hibridne tehnologije, sudionici su ispred zgrade Fakulteta imali priliku razgledati i isprobati revolucionarnu tehnologiju u testnim vozilima Toyote Prius, kao i same motore Priusa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara