Hoće li i Bentley otvoriti poseban odjel za bogate kupce?

Hoće li i Bentley otvoriti poseban odjel za bogate kupce?
Bentley razmatra mogućnost osnivanja posebnog odjela koji bi se bavio zadovoljavanjem prohtjeva najbogatijih klijenata. Posljednjih nekoliko godina mnogi su proizvođači povukli ovakav potez koji se itekako isplatio pa ni Bentley ne želi ostati po strani kada su u pitanju uistinu basnoslovno skupi projekti. Kevin Rose, član odbora za prodaju i marketing u Bentleyu, izjavio je da mu se jako sviđa ideja o dizajniranju jedinstvenih vozila prema željama kupaca voljnih izdvojiti velike svote novca.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rose je u nedavnom intervjuu bio upitan što bi učinio kada bi se pojavio klijent s 5 milijuna funti namijenjenih jedinstvenom automobilu. Rekao je da je takav projekt moguć, no sve bi ovisilo o konkretnim željama klijenta i aktualnom zakonodavstvu, dodajući da su zakoni na Bliskom Istoku znatno fleksibilniji od onih u Europi.

Neki od poznatih proizvođača koji su u posljednje vrijeme otvorili posebne odjele su McLaren (MSO), JLR (SVO) i Aston Martin (Q). Također, Ferrarijev odjel bio je iznimno zaposlen u posljednje vrijeme, a rezultat njegovih projekata su ljepotani poput SP12 EC, F12 TRS, SP America i drugih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara