Hyundai i800: Veličina je bitna

HYUNDAI će uskoro proširiti svoju ponudu full size monovolumena modelom i800 kojeg karakterizira izuzetna prostranost.

i800 nudi potpuni komfor za osam putnika uključujući i njihovu prtljagu. Konkretno, unutrašnjost 5.126 mm dugog monovolumena osim osam sjedećih mjesta u konfiguraciji 2+3+3 nudi i prtljažnik kapaciteta 851 l. Stražnje klupe mogu se preklapati u omjeru 60:40, a središnja i uzdužno pomicati, dok je pristup istima olakšan dvama kliznim vratima.

Interijer Hyundaijevog minibusa izveden je u dvobojnoj kombinaciji, a za ugodan boravak brine se cjelokupna elektronska logistika uključujući audio-sustav sa šest zvučnika te automatsku (trozonsku) klimatizaciju. Estetika vanjštine upotpunjena je aluminijskim naplatcima i zatamnjenim staklima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozilo pokreće 2.5-litreni četiri-cilindarski CRDI dizelski motor, koji uz pomoć turbine varijabilne geometrije i međuhladnjaka razvija 170 KS i 392 Nm. Opremljen spremnikom kapaciteta 75 litara, i800 ima autonomiju od 900 km.

Pogon je na stražnje kotače, dok se za korektne vozne osobine brine elektronska sigurnosna logistika, ESP u kombinaciji s kontrolom trakcije. Također, usprkos transporterskoj osnovi, model je zahvaljujući ugradnji klasičnog ovjesa profitirao na udobnosti u vožnji.


 
Hyundai i800 na tržište stiže u lipnju, i to sa pet-godišnjim jamstvom. U Britaniji će stajati oko 19.500 GBP. Nešto kasnije u prodaju će stići i slabija izvedba s oskudnijom opremom, ali i nižom cijenom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara