Jeep širi ponudu

Jeep širi ponudu

BRAK talijanskog i američkog proizvođača, Fiata i Chryslera, se do sada pokazao pomalo nepouzdanim kada je riječ o planiranju.

Drugim riječima, plan lansiranja novih modela različitih brandova se često mijenja, no ipak primjetna je veća postojanost američkog dijela.

Tako bi trebalo vjerovati kako će se Jeep, jedan od dva globalna branda (Alfa Romeo je drugi) Fiat-Chrysler grupacije, držati plana koji je nedavno predstavljen na jednoj prezentaciji investitorima u Njemačkoj. Prema tom planu Jeep bi do 2014. trebao proširiti ponudu u nove SUV/crossover segmente te udvostručiti prodaju na oko 800.000 vozila širom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretne promjene u ponudi će biti dolazak novog SUV vozila u B segmentu, koji će dimenzijama odgovarati Nissanovom Jukeu. Jedan će model zamijeniti Compass i Patriot kao pripadnike C segmenta. U D segmentu će Liberty biti zamijenjen novim modelom, dok će Wrangler dobiti osvježenje kao i Grand Cherokee.

Na vrh ponude će zasjesti Grand Wagoner. Riječ je o najavljenom modelu sa sedam sjedala koji će se na tržištu pojaviti početkom 2013.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara