Nacrtajte Peugeot budućnosti

Nacrtajte Peugeot budućnosti

TREĆE izdanje Peugeotovog dizajnerskog natječaja pod imenom "Nacrtajte budući Peugeot vaših snova" ulazi u zadnju fazu.

Dizajneri amateri širom svijeta, studenti dizajna, grafičari, umjetnici, kao i svi zaljubljenici u automobile mogu putem Interneta poslati svoju viziju modela Peugeot kakvog bi željeli voziti u budućnosti. Projekti se prikupljaju do 8. prosinca na web stranici www.peugeot-concours-design.com na kojoj se ujedno mogu naći i sve detaljne informacije o natječaju.

U tjednu po zatvaranju natječaja žiri će imati zadatak odabrati 30 najboljih projekata koji će se zatim boriti za naklonost kod posjetitelja stranica i specijaliziranih novinara. Nakon što se izdvoji deset najboljih radova, žiri će izabrati projekt koji će zatim biti objavljen na Internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički projekt ići će u realizaciju, a konceptni automobil bit će izložen na Peugeotovom štandu na auto salonu u Frankfurtu slijedeće godine.

Za one koji se ne sjećaju, prvi pobjednik natječaja bio je 23-godišnji student Marko Luković iz Beograda, čiji je projekt Moonster (naslovna fotografija) žiri ocijenio najboljim između više od 2.000 radova pristiglih iz osamdesetak zemalja svijeta. Prošlo izdanje natječaja bilo je još uspješnije, prijavljeno je oko 2.800 radova iz 90 zemalja, a pobjedu je odnio 32-godišnji Stefan Schulze za model 4002.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara