Nova VW Jetta imat će četiri oblika karoserije

Nova VW Jetta imat će četiri oblika karoserije
Sljedeća generacija Volkswagen Jette navodno će se nuditi u čak četiri oblika karoserije. Kako tvrde britanski mediji, postava nove Jette bit će proširena i trebala bi uključivati limuzinu, karavan i robusnu Alltrack verziju. Sve tri varijante navodno su već odobrene, a izvor blizak kompaniji tvrdi da se trenutno razmatra i četvrta opcija.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako bi serijska izvedba NMC-a bila najizglednije rješenje, Volkswagenovi šefovi navodno razmišljaju o 2-vratnom  Jetta coupeu koji će biti jeftinija alternativa Siroccu koji će pak postati luksuzniji lansiranjem nove generacije 2018. godine.

Nova Jetta koristit će MQB platformu i bit će veća od aktualne verzije, a povećat će se i međuosovinski razmak kako bi se stvorilo više mjesta za noge putnika. Za pogon će većinom biti zaduženi mali turbo motori, a pojavit će se i plug-in hibridna varijanta. Unatoč većim dimenzijama, nova Jetta bit će ekonomičnija zahvaljujući lakšoj karoseriji i štedljivijim motorima. Premijera se očekuje u drugoj polovici 2016. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara