Novi Audi A8 predstavljen hrvatskoj javnosti

Novi Audi A8 predstavljen hrvatskoj javnosti

POČETKOM prosinca održana je prezentacija novog Audija A8 u Audi centru Hrvatska u Sesvetama.

U programu su sudjelovali Zagrebački dječaci, Zagrebački hornisti, maestro Branko Bulić i Maša Cvetković. Program je vodila popularna televizijska voditeljica Barbara Kolar.Na prezentaciji je prikazan i film o bitnim događajima iz povijesti marke Audi, na čiju tradiciju se danas nastavlja novi Audi A8.

“Vrijeme je za nove izazove. Povijest marke Audi zapravo je povijest postavljanja novih izazova, u kojoj je novi Audi A8 sasvim logičan nastavak. Ako treba naći zajednički nazivnik toj raznolikoj i uzbudljivoj povijesti, onda je to "napredak kroz tehniku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napredovati se može samo ako, učeći iz prošlosti, stremimo ka budućnosti. Zato priču o Audiju A8 i počinjemo limuzinom s početka dvadesetog stoljeća, a završavamo 2002. nevjerojatnim uspjesima na trkaćim stazama. Čitav taj put trebalo je prijeći da bi danas pred nama stajao novi Audi A8”, riječi su g. Hrvoja Lapića, direktora marke Audi.

Mnogobrojni uzvanici mogli su se upoznati sa Audijem A8 3.7 quattro i 4.2 quattro, modelima dostupnim na hrvatskom tržištu.

Nakon prezentacije službeno je započela i prodaja novog Audija A8 u Hrvatskoj. Cijena Audija A8 3.7 quattro iznosi 84.000 €, a 4.2 quattro 92.500 €.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara