Novi detalji buduće Micre

Novi detalji buduće Micre

NAKON što su prije koji tjedan Internetom počeli kružiti službeni crteži sljedeće generacije Nissanovog mališana, sada stiže novi set skica koji malo toga ostavlja mašti.

Točnije, radi se opet o službenim skicama novog automobila koji bi se na tržištu trebao pojaviti sljedeće godine i koji otkrivaju kako će nova Micra ipak biti manje atraktivna nego što se očekivalo.

Tako će sljedeća Micra biti konvencionalnog dizajna, a razlog tome leži u činjenici kako ga Nissan namjerava ponuditi na velikom broju tržišta i cilj je da se automobil svidi što je moguće širem krugu kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima će se svakako svidjeti rast dimenzija automobila, što je posebno vidljivo u dužim prevjesima. Također, tu će biti i provjerena Renault-Nissan motorizacija, a uz 1,0 i 1,2-litrene mališane vrh ponude bi, prema nekim navodima, trebao činiti 1.6 turbo čija bi snaga mogla dosizati do 200 KS. Europsko tržište će svakako vidjeti i slabiju dizelsku motorizaciju.

Nova će Micra na tržište stići sredinom sljedeće godine, a očekuje se kako će službenu premijeru imati na ženevskom auto salonu u proljeće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara