Novosti u poslovanju tvrtke Citroen Hrvatska

Novosti u poslovanju tvrtke Citroen Hrvatska

TVRTKA Citroen Hrvatska je u novootvorenom prodajnom centru predstavila novog generalnog direktora tvrtke, gospodina Didiera Gerarda.

Didier Gerard – osoba s iskustvom

Gospodin Gerard je početkom kolovoza stupio na mjesto generalnog direktora tvrtke Citroen Hrvatska d.o.o. naslijedivši poziciju od gospodina Arnaud de Lamothea koji je unutar Automobiles Citroen preuzeo dužnost koordinatora tržišta Nizozemske i Portugala.

U Citroenu radi od 1981. godine, a od tada je obavljao više funkcija u komercijalnom odjelu. Posljednjih nekoliko godina Gospodin Didier Gerard je proveo u području međunarodnog poslovanja. Bio je komercijalni direktor Citroena u Kini pune tri godine, te voditelj uvoznika Citroena na području Europe.

Novi Citroenov prodajni centar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka Citroen Hrvatska 1. rujna otvara svoj prodajni centar pod nazivom "Citroen Hrvatska, Prodajni salon Savska".

Za direktora prodajnog salona smještenog na adresi Savska 41 (poslovni toranj Zagrepčanka) izabran je gospodin Bogdan Drakulić.

Salon se prostire na površini od 450 četvornih metara, a uz usluge prodaje osobnih i lakih gospodarskih vozila nudi prodaju rezervnih dijelova, dodatne opreme i ostalih usluga.

Trenutno na teritoriju Hrvatske Citroen Hrvatska ima 23 ovlaštena distributera vozila Citroen, od čega ih je se pet nalazi na području Zagreba. U narednim mjesecima saloni će biti obogaćeni s čak tri atraktivna noviteta. Na jesen u hrvatske salone stiže obnovljeni C5 i C2 VTS, a zatim dolazi i potpuno novi C4.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara