Održan veliki BMW Party

Održan veliki BMW Party

TJEDAN BMW-a serije 1 je okončan velikim party-em u paviljonu 15 Zagrebačkog Velesajma.

Mnoštvo uzvanika, među kojima su bila mnoga poznata imena, kao što je profesionalni boksač Stipe Drviš i sportska legenda Željko Mavrović uživalo je u usluzi DJ i osoblja bara Hemingway. Posjetitelje je zabavljala Nina Badrić, koja je potpisivanjem novog sponzorskog ugovora ostala vjerna BMW-u. Tako je tvrtka Tomić & Co. pod svoje okrilje prihvatila još jednu estradnu zvijezdu.  Dok će Divasice i dalje biti odane Miniju, Ninu ćemo ubuduće moći vidjeti za upravljačem serije 1.

Više o poslovanju tvrtke Tomić & Co

BMW je trenutno jedina luksuzna marka automobila čija popularnost u Hrvatskoj raste nevjerojatnim tempom. Najbolji dokaz tome su prodajni rezultati prema kojima je u prvih šest mjeseci jedan od modela marki BMW i Mini odabralo čak 550 hrvatskih kupaca, što je u odnosu na prošlogodišnjih 387 prodanih automobila povećanje od 42 %.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nina Badrić

Specijalnu promotoricu BMW-a serije 1 ne treba posebno predstavljati. Dovoljno je reći da je Ninin album "Ljubav" dobio priznanje za album godine, dok je pjesmom godine proglašena pjesma "Čarobno jutro" s istog albuma.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara