Osvježen Peugeot 406 Coupe

Osvježen Peugeot 406 Coupe

ŠEST godina nakon predstavljanja, Peugeot 406 Coupe prolazi kroz popularni tretman zatezanja bora. U ovom slučaju doslovno, jer su promjene zaista minimalne.

Najvjerojatnije najljepši model u ponudi Peugeota konačno je došao na red za blago moderniziranje forme. Zahvati veći od promjene odbojnika nisu bili potrebni jer Pininfarinov dizajn i danas djeluje moderno i nadasve prelijepo. To potvrđuje i popularnost modela, koji je usprkos relativno visokoj cijeni do danas prodan u skoro sto tisuća primjeraka.

Dizajneri su željeli automobilu podariti dozom agresivnosti i zamijenili masku hladnjaka. Rezultat i nije previše pozitivan, jer se stječe dojam da je narušen prvotan sklad linija. Nova prednja svijetla se tek nezamjetno razlikuju, dok su novi odbojnici nešto masivniji. Bočne linije osvježene su na najjednostavniji način, ugradnjom novih aluminijskih naplataka promjera 16 inča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgled unutrašnjosti nije mijenjan, baš kao što nema nikakvih novosti na polju mehanike. Dobra vijest je bogatija serijska oprema, kožna sjedala isporučuju se serijski.

Obnovljeni 406 Coupe uskoro stiže u prodajne salone, gdje će se zadržati još dije godine do predstavljanja nasljednika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara