Otkrivamo Toyotine novosti za Ženevu

TOYOTA će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti nekoliko značajnih noviteta iz sfere hibrida.

Ovogodišnji izložbeni prostor Toyote u potpunosti je posvećen hibridnoj tehnologiji čime japanska kompanija još jednom daje do znanja koliko ozbiljno shvaća dano obećanje kako će svaki model u gami imati i svoju hibridnu izvedbu.

Toyotin HSD (Hybrid Synergy Drive) objedinjuje vozila na potpuni hibridni pogon ( HV), Plug-in hibridna vozila (PHV), vozila na električni pogon (EV) i hibridna vozila na gorive ćelije ( FCHC). Konkretno, u Ženevi će svjetsku premijeru imati koncept Yarisa na hibridni pogon, čime Toyotu uvodi hibridnu tehnologiju i u B segment, najveći volumenski segment automobila u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novitet u ponudi, Toyota Prius+ biti će po prvi puta predstavljena u Ženevi. S obzirom kako je prvi hibrid sa 7 sjedala na europskom tržištu možemo očekivati značajnu popularizaciju hibridnih tehnologija i među obiteljski nastrojenom klijentelom.

Popis novosti završava FT-86, automobil koji budi emocije, a sada se predstavlja u novom izdanju. Nažalost, i dalje se radi o automobilu u statusu koncepta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara