Otvoreno najveće regionalno središte za prodaju rabljenih automobila

TVRTKA ALD Automotive otvara novi poslovni centar i predstavlja novu prodajnu uslugu na hrvatskom tržištu.

U zagrebačkom naselju Buzin tvrtka ALD Automotive otvorila je novi poslovni centar i prodajni salon rabljenih vozila. Time tvrtka koja je na HR tržištu prisutna od 2005. godine započinje novu fazu svog razvoja. Novi poslovni centar izgrađen je na način da u potpunosti zadovoljava potrebe osnovne djelatnosti  s naglaskom na novu prodajnu uslugu na hrvatskom tržištu automobila pod nazivom ALD Carmarket.

Usluga ALD Carmarket odnosi se na prodaju rabljenih vozila iz postojećeg portfelja koje je do sada održavao ALD Automotive u sklopu operativnog leasinga. Ideja ALD Carmarketa je prodaja provjerenih vozila, pa prilikom kupnje vozila kupac dobiva sve podatke o eventualnoj šteti na automobilu, kao i o svim popravcima i servisima koji su na njemu obavljeni, a s obzirom na to da tvrtka posjeduje sve podatke o aktivnostima koje su napravljene na automobilu tijekom trajanja ugovora o najmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost novog centra je da će se u njemu obavljati isporuka vozila klijentima, kao i način financiranja odnosno kreditiranja nabave vozila, a u centru će se nuditi i savjetodavne usluge u vezi s odabirom vozila koja najviše odgovaraju profilu svakog pojedinog klijenta.

Na svečanosti kojoj je nazočilo 300-tinjak uzvanika domaćin je iskoristio priliku i donirao automobil Peugeot 308 udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke "Sve za nju".

ALD Automotive posluje u 40 zemalja svijeta, dok na hrvatskom tržištu u svom portfelju ima više od 3.000 automobila u full service leasing programu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara