Porsche 911: Najbolji (i) kao polovni automobil

NJEMAČKI TÜV (Agencija za tehničke preglede) je objavila rezultate istraživanja prema kojima je Porsche 911, već drugu godinu zaredom, automobil s najmanje nedostataka, odnosno kvarova u svojoj starosnoj skupni.

Neovisno je li automobil star sedam, devet ili jedanaest godina 911-ica se pri tehničkim pregledima pokazuje kao vrlo izdržljiv i kvalitetan model s najmanje defekata. Uz 911-ice među najboljima su svoje mjesto zauzeli i Boxster, odnosno Cayman, pa je i to dokaz kvalitetnoj izradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ako želite kvalitetan i dugotrajan automobil preporučujemo Porscheove. Znate onu "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"? E, pa to je to.

TÜV-ovo istraživanje se temelji na otprilike osam milijuna tehničkih pregleda izvršenih u periodu između srpnja 2010. i lipnja 2011. U tom je razdoblju 18% vozila starih sedam, 22% starih devet i 26% starih jedanaest godina moralo ponoviti test jer su na prvom pokazali takve nedostatke koji su rezultirali odbijanjem izdavanja potvrde o ispravnosti vozila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara