Povoljnije do novog Yarisa

Povoljnije do novog Yarisa

TOYOTA je prije nekoliko dana pokrenula financijsku kampanju "Pola platite sada, a pola za godinu dana" za svoj najprodavaniji model, Toyotu Yaris.

Ovom akcijom Toyota nastoji svoj najpopularniji model približiti još širem sloju ljudi s posebnim osvrtom na žensku populaciju. Također, ovom akcijom se žele izbjeći pitanja oko kreditne sposobnosti, koja ja danas najveća prepreka ostvarivanju uspješne kupovine. Da, pri kupovini u sklopu ove akcije, kupci su oslobođeni kamate i naknade, a neće im trebati ni sudužnici odnosno jamci.

Kao što sam naziv kampanje govori, strankama se nudi mogućnost plaćanja vozila u dva dijela na način da pola cijene plate prije isporuke, a drugu polovicu za godinu dana. Kamate, jednokratnu naknadu za obradu i dio troškova za kasko policu poklanja Toyota, čime kupci ostvaruju značajnu uštedu.

Nadalje, još jedna olakšica je mogućnost obročne otplate (kroz mjesečne anuitete kredita) druge polovice iznosa, koja stiže na naplatu nakon godinu dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova kampanja se odnosi samo na izvedbe Terra, Luna i Sol, što znači da nije uključen Yaris Blue, koji ostaje u ponudi kao zaseban model.

Trajanje kampanje, koja je organizirana u suradnji sa HVB leasingom, predviđeno je od 17. rujna do polovice studenog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara