Procjena šteta na motornim vozilima po svjetskim standardima

CROATIA osiguranje, najveći hrvatski osiguravatelj, potpisala je ugovor s kompanijom Audatex, vodećim svjetskim proizvođačem programa za procjenu šteta na motornim vozilima. Time je postala prva osiguravajuća kuća u Hrvatskoj koja koristiti njihov najsuvremeniji software kojime dostiže najviše svjetske standarde poslovanja.

Na svečanom potpisivanju ugovora, kojemu je nazočio i Richard Nathschläger, direktor Audatex-a za Centralnu i Istočnu Europu, istaknuto je kako će novi programski paket povećati kompetentnost, ubrzati poslovne procese, olakšati posao zaposlenicima, ali i klijentima te podići nivo poslovanja tvrtke na novu razinu. Audatex je prema zahtjevima CO-a napravio novi obrazac izvida šteta kojime je dobiveno bitno poboljšano rješenje u odnosu na postojeće te postignuta viša razina kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Audatex je dio Solera Group-e, svjetskog lidera u razvoju rješenja za upravljanje štetama, a povjerenje su im dali, osim najvećih međunarodnih osiguravatelja, i ekspertni uredi u Europi, poput Dekre te većina neovisnih sudskih vještaka. Njihovo tržište broji 55 000 klijenata diljem svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara