Provjerite karakteristike Officine Mermaid Scratcha

Provjerite karakteristike Officine Mermaid Scratcha

Dario Mastroianni i njegov tim okupljen oko branda Officine Mermaid,  drugi su tuneri koji su imali prilike modificirati novi Ducati Scrambler.

Upravo je njihova kreacija izložena je na Verona Motor Bike Expou zajedno uz onu Mr. Martinijevu i primjerak s potpisom Deus Ex Machine koju smo vidjeli ranije ovog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremnik goriva Scramblera ostao je bez boje i dobio onaj osobni dodir ruku talijanskih tunera. Isto je učinjeno i s blatobranima, a na motociklu su ostali jedino bitni elementi. To je vidljivo i na ispušnom sustavu koji je krajnje minimalistički.

Officine Mermaid opremio je “Scratch” i novim naplatcima dimenzija 21 col sprijeda, odnosno 18 cola straga. Sjedalo i ručice upravljača presvučeni su retro zelenom kožom, a završni detalj dva su kružna svjetlosna sklopa od kojih je manji postavljen na boku motocikla.

Ono što su Mastroianni i njegovo društvo postigli doista je vrijedno pažnje. Novi Ducati Scrambler ogoljen je do kosti, te su na njegov kostur pripasani elementi rustikalnog štiha koji zrače prepoznatljivim Officine Mermaid stilom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara