Prve fotografije Ferrarija 599 GTO

Prve fotografije Ferrarija 599 GTO

I DALJE nije riječ o službeno objavljenim fotografijama novog Ferrarijevog performance coupea, no ovaj put možemo bolje vidjeti kako će izgledati, odnosno kako izgleda GTO izvedba modela 599.

Riječ je o tzv. live slikama koje su navodno načinjene na predstavljanju automobila odabranim potencijalnim kupcima. Također, s istog je događaja navodno procurio i službeni cjenik, pa saznajemo kako će za ovaj automobil biti potrebno izdvojiti malo više od 267.000 Eura, bez poreza dakako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se na trenutak ovim fotografijama i recimo kako 599 GTO svojim izmjenama vanjskog dizajna i aero dodacima podsjeća na 599XX, testni prototip koji je u jednu ruku i najavio dolazak GTO izvedbe. No, sve su to manje bitne izmjene vanjštine, jer prave razlike navodno nije moguće odmah primijetiti.

Točnije, radi se o unaprjeđenju motora, ovjesa i prijenosa. Tako je standardni 6.0 V12 za GTO verziju  izvedbu osnažen, prema nekim izvorima na 700 KS, dok je ukupna masa automobila smanjena za oko 70 kg. Nadalje, u Maranellu su doradili ovjes i kočnice što će sve zajedno doprinijeti značajno boljim voznim karakteristikama.

Ferrari 599 GTO bi i službeno trebao biti predstavljen tijekom idućeg mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara