Prvi bolid iz Poljske

Prvi bolid iz Poljske

 Foto: Arrinera Racing

ARRINERA iz Poljske predstavlja Hussaryu GT, brutalnog sportaša rezerviranog za pistu. 
 
Predstavljen ovih dana u Birminghamu na tamošnjem Autosport International sajmu predstavlja još jedan prijedlog za FIA GT4 natjecanje, a samim time još jednu opciju u potrazi za idealnim sportašem.
 
A u tom slučaju možete računati na središnje postavljen GM-ov 6.2 V8 motor uparen sa sekvencijalnim mjenjačem. Razvija 430 KS čemu je sučeljeno 1.249 kg bolida prvoklasne aerodinamike. Vrhunska oprema, osim nosećeg djela izrađenog u kombinaciji aluminija, kevlara i ugljičnih vlakana, uključuje Öhlins amortizaciju i Alcon kočnice sa šestklipnim čeljustima i diskovima promjera 380 mm. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Klasiično trkaće okruženje nastavlja se u kabini opremljenoj Cosworth Intelligent Color Display  sustavom telemetrije. Predviđena je proizvodnja najviše tri primjerka godišnje uz cijenu od oko 185.000 USD.
 
U ponudi se našlo mjesta i za cestovnu izvedbu. U tom slučaju motor razvija oko 650 KS uz 819 Nm okretnog momenta. Prve isporuke očekuju se krajem godine da bi zatim na scenu konačno stigla još brutalnija izvedba Hussarya 33 opremljena 8.2 V8 motorom sa preko 800 KS i 900 Nm. 3 sekunde za ubrzanje do 100 km/h i 350 km/h maksimalca okviri su gdje se pozicionira ovaj sportaš. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara