Prvi susreti Renault Cluba Hrvatska

NEDAVNO osnovani Renault Club Hrvatska organizira početkom srpnja prvi susret obožavatelja ove francuske marke, čiji medijski sponzor je i Auto-Index.

Cjelodnevno druženje započinje 2. srpnja ujutro u Zagrebu, a kolona će se nakon toga uputiti prema Čakovcu kroz koji će proći u organiziranoj povorci. Krajnje odredište su Toplice Sveti Martin, gdje će biti organizirane mnogobrojne aktivnosti. Organizator najavljuje natjecanje u tzv "škemba drag-u", a program još predviđa noćno kupanje, možda čak i striptiz.

Sve u svemu, biti će vrlo zabavno. Stoga, sve vlasnike i obožavatelja Renaulta pozivamo da posjete službene stranice kluba i razmisle o članstvu. Adresa prvog Renault neovisnog portala u Hrvatskoj je www.renault-club.net.

Od foruma do snažne udruge

Sve je počelo u jesen prošle godine, kada se došlo na ideju pokretanja Internet foruma koji bi bio namjenjen ljubiteljima Renault Clija. Nakon uspješnog početka rada i vrlo dobrog odziva zainteresiranih zaljubljenika, na forumu su se u sve većem broju počeli okupljati i članovi koje voze ili preferiraju neko drugo vozilo iz Renaultove game.

Dovoljan povod da se iz naziva foruma ukloni ime Clio, čime je zvanično nastao Renault forum, namijenjen zaljubljenicima u marku Renault. Potez je rezultirao daljnim rastom popularnosti što se odrazilo značajnom povećanjem članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to potaklo je na razmišljanje o zakupu vlastitog servera, te plaćanju licence za forum. Zahvaljujuci dobrovoljnim prilozima tadašnjih članova taj cilj je uspješno ispunjen. Logičan nastavak bio je stvaranje adekvatnog Internet portala koji bi postao prvi izvor aktualnih  informacija vezanih uz marku Renault, kako na području auto sporta tako i po pitanju komercijalnog sektora.

Posljednji korak bio je stvaranje kluba koji bi pod svojim imenom okupio sve obožavatelje marke Renault u Hrvatskoj. Prije nekoliko tjedana klub je osnovan, a utvrđen je i statut, te službeni logo (naslovna slika).

Više od tri stotine članova već sada aktivno sudjeluje u radu kluba. Trenutno Renault Club surađuje s desetak uglednih sponzora, koji su osigurali usluge ili proizvode za članove Renault Cluba po povoljnijim cijenama.

Do kraja tekuće godine plan je pod okrilje organizacije privući još dvjestotinjak članova. Konačni cilj Renault Club-a je povezati sve vlasnike i ljubitelje Renaulta na području Hrvatske, ali i susjednih zemalja, u svrhu korisnih razmjena iskustava i savjeta, ugodnog druženja i uzajamnog pomaganja.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara