P.Z. Auto certificiran prema ISO 9001:2000 standardima

P.Z. AUTO, generalni uvoznik za vozila Audi, Seat, Škoda, Volkswagen osobna i gospodarska vozila te Porsche, od sada je certificiran prema ISO 9001:2000 standardima.

Certificiranje je provedeno u svim odjelima i upravi produzeća s naglaskom na upravljanje kvalitetom u smislu postavljenih i ostvarenih godišnjih i dugoročnih ciljeva, te procesima rada, funkcioniranjem interne organizacije, upravljanja i školovanje kadrova. Certificiranjem je izvršeno i po pitanju odnosa s partnerima i dobavljačima, a posebice s obzirom na odnos s kupcima.

Dobivena ocjena nakon provedenog certificiranja je odličan, a nivo i rezultat upravljanja kvalitetom sukladno ISO standardima u P.Z. Autu je jedan od najboljih postignutih u autobranši među certificiranim uvoznicima, distributerima i zastupnicima vozila u ovom dijelu Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Certificiranje je provela TÜV grupacija SÜD Munchen iz Münchena, jedna od najpoznatijih društava u svijetu za certificiranje poduzeća iz automobilske branše.

Sljedeći korak P.Z. Autu kao generalnom uvozniku za marke VW koncerna je ISO certificiranje ovlaštene trgovačke mreže, a opet sve u smislu unaprijeđenja usluge prema kupcima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara