Razigrani Citroen C3 je najveće osvježenje klase

Razigrani Citroen C3 je najveće osvježenje klase

 Foto: Citroen

SADA je sve jasno. Citroen je modelom Cactus pokrenuo makeover svoje game, a novi C3 je logičan nastavak priče. 
 
Val osvježenja iz Citroena donosi novi C3 snažno inspiriran Cactusom, koji je očitio puno više od originalnog kompakta. Da, Citroen je krenuo u transformaciju svojih modela, a sudeći po najnovijim fotografijama očekuje nas puno uzbuđenja. 
 
 
Novi stil donosi razigrani koncept potenciran nebrojenim mogućnostima individualizacije, ali i simpatičnim stilom koji će zasigurno biti prihvaćen u svijetu gradskih mališana. Šareni stil opet je u modi, a Citroen na novom C3 nudi čak 36 kombinacija kao posljedice 9 boja karoserije, tri boje krova i četiri boje interijera.
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mladalački karakter vanjštine nastavlja se u kabini nešto klasičnijim stilom. Dominira središnji info zaslon, dok vozački kokpit uključuje konvencionalne analogne instrumente.
 
Daljnju individualizaciju omogućuje cijeli set sustava potpore u vožnji, a najzanimljiviji je Connected Cam koji koristi kameru sa širokokutnim objektivom, a uz pomoć GPS i web povezivanja omogućuje lako dijeljenje fotografija i video zapisa na društvenim mrežama. 
 
 
Poznata je i ponuda motora. Čine ju PureTech trocilindrični benzinci snage 68, 82 i 110 KS, te BlueHDI dizelaš u dvije izvedbe, sa 75 i 100 KS. Šest stupanjski ručni mjenjač standardan je kroz cijelu paletu, a automatika će biti opcijski dostupna.
 
Sa 3,99 metara ukupne duljine i 300-litarskim prtljažnikom Citroen C3 će od početka iduće godine obogatiti ponudu u segmentu kao jedan od originalnijih proizvoda spremnim da zadovolji apetite širokog kruga korisnika. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara