Renault Fluence: Klasika u novom izdanju

RENAULT će od jeseni svim poklonicima klasičnih limuzina ponuditi novi model koji će na tržištu zamijeniti trovolumenski Megane druge generacije. Ime mu je Fluence, a proizvodit će se u tvornici Oyak-Renault u Bursi (Turska), iskorištavajući postojeće industrijske kapacitete.

Novi model karakteriziraju impresivne mjere, 4.620 mm dužine, 1.809 mm širine,  1.479 mm visine i 2.702 mm međuosovinskog razmaka. Zapremina prtljažnika je 530 litara, a komfor kabine spada u red najboljih u segmentu. Isto vrijedi i za ergonomiju vozača, kao i vrlo bogatu serijsku opremljenost.

Ponuda motora, ovisno o državi, raspolaže povećom gamom koja će uključivati dva benzinska (1.6/110 KS i 2.0/140 KS) i 1.5 dCi dizelski motor dostupan u čak pet izvedbi (85 - 110 KS), sve s eco2 ekološkim potpisom.

Renault Flence u proizvodnu gamu ulazi nakon više od 110 milijuna eura uloženih u modernizaciju proizvodnih kapaciteta. Iako globalnog aspekta, za Fluence najvažnija tržišta ostaju Turska, Rumunjska i naravno Rusija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara