S Hyundaijem na Svjetsko prvenstvo

KAO službeni partner Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, Hyundai organizira brojna događanja za sve ljubitelje nogometa. Tvrtka Hyundai auto Zagreb je stoga u sklopu svojih službenih web stranica pokrenula prigodnu podstranicu posvećenu nadolazećem prvenstvu.

Na naslovnici službene Hyundai stranice nalazi se link na "nogometni" dio, gdje za ljubitelje ovog sporta Hyundai u sklopu globalne suradnje s FIFA-om prati atraktivne projekte koji će zaživjeti za vrijeme prvenstva:

- Izbor najboljeg slogana
- Lopta dobrih želja - road show
- Hyundai malonogometni turnir …

Posebno zanimljiv i atraktivan je Izbor najboljeg slogana FIFA World Cup 2006 koji će trajati do 10. ožujka. Cilj izbora je da se za svaku zemlju sudionicu svjetskog nogometnog prvenstva izabere slogan kojim će Hyundai oblijepiti autobus koji će nogometaše tijekom prvenstva voziti na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor najboljeg slogana u Hrvatskoj biti će nagrađen posjetom prvoj utakmici prvenstva za dvije osobe. Program koji uključuje prijevoz avionom i dva noćenja, obogaćen je nizom atraktivnih sadržaja za vrijeme boravka u Njemačkoj. Dodatnih 30 sudionika bit će nagrađeno s 10 FIFA lopti i 20 Hyundai majica i kapa.

Izbor najboljih obavit će Hyundai Motor Company do 6. svibnja kada će popis nagrađenih biti objavljen na službenoj web stranici.

Hyundai Motor Company višegodišnji je sponzor raznih nogometnih događanja, između ostalih Europskog prvenstva 2000., Svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu 2002., Europskog prvenstva u Portugalu 2004. te ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara