S Hyundaijem u Portugal!

S Hyundaijem u Portugal!

KAO službeni sponzor Europskog nogometnog prvenstva u Portugalu, Hyundai organizira brojna događanja za sve ljubitelje nogometa. Posebno zanimljiv je Izbor najboljeg slogana UEFA Euro 2004 koji će trajati od 19. travnja do 1. svibnja 2004.

Cilj izbora je da se za svaku zemlju sudionicu izabere slogan kojim će Hyundai oblijepiti autobus za prijevoz nogometaša tijekom prvenstva.

Autor najboljeg slogana u Hrvatskoj bit će nagrađen posjetom prvoj utakmici prvenstva za dvije osobe. Prijevoz avionom i dva noćenja samo su okviri atraktivnog boravka u Lisabonu, koji će Hyundai okruniti mjestima u počasnoj loži na početnoj utakmici Eura 2004. Pet sudionika koji osvoje drugu nagradu imat će priliku otputovati na utakmicu Hrvatska-Engleska također avionskim prijevozom, dok je, kao treću nagradu Hyundai osigurao atraktivne nogometne lopte Euro 2004.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što trebate napraviti je pustiti svojoj nogometnoj strasti na volju i smisliti najbolji, najjači i najatraktivniji slogan za svoje favorite.

Slogan treba upisati na kupon u bilo kojem salonu Hyundai, ili na www.hyundai-auto.hr, u periodu od 19. travnja do 1. svibnja.

Izbor najboljih će biti do 15. svibnja 2004, kada će popis nagrađenih biti objavljen na web stranici zastupnika.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara