SEAT gradi novu upravnu zgradu

SEAT gradi novu upravnu zgradu

SEAT je početkom prosinca proslavio svečano polaganje kamena temeljca nove upravne zgrade koja će se nalaziti u Martorell-u. Naglasak je stavljen na funkcionalnost i inovativni dizajn, a u zgradi će biti centralni uredi tvrtke. Dovršetak zgrade ja planiran za proljeće 2006.

Službenoj ceremoniji prisustvovali su katalanski Generalitat-ov savjetnik za industriju i radnu snagu Josep Maria Rane kao i gradonačelnici Abrera, Martorell-a i Sant Esteve Sesrovires-a,  Felix Domingo Chico, Dora Ramon i Joan Galceran, ljudi u čijim se općinama trenutačno nalaze zgrade poduzeća.

Dr Schleef je naglasio da će preseljenjem osoblja "biti povećana sinergija poduzeća što je u skladu s filozofijom novoga SEAT-a“. "To osigurava jasan dokaz SEAT-ovog ulaganja u Kataloniju i Španjolsku", komentirao je u nastavku ceremonije šef Seata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova zgrada je sa površinom većom od 12.000 kvadratnih metara primjer inovativnog  dizajna, vjeran avandgardnom duhu branda, dok istovremeno nudi veliku fleksibilnost upotrebljivosti i maksimalnu funkcionalnost prostora za 600 zaposlenih.

Zgrada će ponosno nositi korporativne boje branda, srebrno i crveno na fasadi, a njenih sedam katova će pored uredskih prostora sadržavati auditorije, sobe za sastanke i područja za trening. Posebna pažnja je posvećena ekološkom aspektu: korišteni materijali ne zagađuju okoliš, zgrada posjeduje solarne ćelije i sustav skupljanja i čuvanja kišnice, koja se koristi za navodnjavanje zelene površine.

Početak izgradnje nove upravne zgrade je značajan korak u novijoj povijesti Seata pred kojim je zahtjevno razdoblje cjelokupne obnove game (Toledo, Ibiza,..) i dovršetka izgradnje sportski nadahnutog imidža.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara