Stigao video teaser za Smart ForTwo i ForFour

Stigao video teaser za Smart ForTwo i ForFour
Smart je upravo objavio novi teaser video sljedeće generacije ForTwo i ForFour modela te tako najavio njihovu skorašnju premijeru. Video materijal pokazuje kako su nedavni Smart koncepti utjecali na nadolazeće modele koji će navodno biti službeno predstavljeni 16. srpnja.

Oba automobila dijelit će 70 posto svojih dijelova s novim Renault Twingom pa možemo očekivati da će postava motora uključivati 1.0-litrenu, 3-cilindričnu jedinicu od 70 KS te 0.9-litreni, 3-cilindrični agregat od 90 KS, a u ponudi bi se mogla naći i moćnija Brabus varijanta od 100 KS. Kasnije, svjetlo dana mogla bi ugledati i električna izvedba.

###

Novi Smart ForTwo trebao bi biti 100mm širi od svog prethodnika, dok će ForFour biti čak 252mm kraći u odnosu na aktualnu verziju. Oba modela bit će opremljena pogonom na stražnje kotače te 5-brzinskim ručnim mjenjačem uz opcionalnu 6-brzinsku varijantu s dvostrukom spojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Narudžbe će se početi zaprimati 31. srpnja, a prve isporuke predviđene su za rujan. Kupci će moći odabrati mnoštvo dodatne opreme, uključujući stražnju kameru, parkirne senzore, pokazivače smjera ugrađene u prednji odbojnik te LED dnevna svjetla.


===Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara