TechArt pripremio Porsche 911 za Essen

TechArt pripremio Porsche 911 za Essen

Auto show u Essenu otvara svoja vrata sljedećeg tjedna, a poznati je tuner TechArt za tu priliku pripremio svoj program prerada za predivni Porsche 911. Vizualni dio paketa sastoji se od redizajniranih prednjih i stražnjih spojlera te stražnjeg difuzora i krovnog spojlera, a svi su spomenuti dijelovi sačinjeni od kombinacije karbona i poliuretana. Tu su još i aero-optimizirani bočni pragovi te ovalne ispušne cijevi od nehrđajućeg čelika. Dojam upotpunjuju 20, odnosno 21-inčne, dvobojne alu-felge.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalji u unutrašnjosti uključuju osvijetljene štitnike pragova od aluminija te trokraki, multifunkcionalni sportski upravljač s ručicama mjenjača, kao i dekorativne prošive, nove tepihe i još mnogo sitnica koje automobil čine posebnim.

TechArt je također najavio i povećanje snage za novi Porsche 911 Turbo koji u standardnoj izvedbi pomoću svog 3.8-litrenog, 6-cilindričnog turbo motora s direktnim ubrizgavanjem razvija 520 KS i prenosi ih na sva četiri kotača putem 7-brzinskog PDK mjenjača s dvostrukom spojkom. Opremljen opcionalnim Sport Chrono paketom, model ubrzava do 100 km/h za 3.2 sekunde i postiže krajnju brzinu od 318 km/h.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara