U Švicarskoj KIA predstavlja studiju Optimu četvrte generacije

U Švicarskoj KIA predstavlja studiju Optimu četvrte generacije

Ovog ožujka Kia će u Švicarsku dopremiti novu generaciju svoje uspješne limuzine. Isto je učinila i prije pet godina kada je ondje otkrivena aktualna Optima. Taj model sada dobiva nasljednika koji će prema prvom teaseru biti niži, donositi agresivniji dizajn i lako moguće električni pogon…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teaser fotografija koju je Kia upravo objavila otkriva studiju limuzine srednje klase. To nam govori kako je ovdje riječ o pogledu na Optimu četvrte generacije koja bi na tržište mogla doći početkom sljedeće godine. Uz teaser ide i štura objava koja spominje “elegantnu energiju” što bi moglo značiti da nadolazeća Optima dobiva električni pogon.

Konceptna limuzina D segmenta plod je rada Kijina europskog dizajnerskog centra smještenog u Frankfurtu. Po onome što vidimo tu su niža karoserija, prekrasni aluminijski naplatci, manji retrovizori, LED svjetlosni sklopovi, panoramski krov i agresivnije oblikovano lice. Primjetni su i otvori na prednjim blatobranima koji bi mogli značiti štošta. Što oni predstavljaju trebali bismo dokučiti početkom ožujka kada starta ovogodišnje izdanje Ženeve.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara