Većina informacija o Subaru Levorgu još uvijek tajna

Većina informacija o Subaru Levorgu još uvijek tajna

Prije otprilike godinu dana, s europskog tržišta povućen je Subarov Legacy. Međutim, ovo povlačenje, čini se, nije bio jedan od pametnijih poteza. Naime, njegov manjak Japanci pokušavaju nadomjestiti isključivo na japanskom tržitu i to modelom Levorg koji je izravni potomak spomenutog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, čini se kako novi Levorg krajem godine stiže i u Europu, točnije u Veliku Britaniju u kojoj je prodaja Subarua lani porasla za 23%. “Legacy revolution touring”, kako bi glasilo puno ime ovog modela, u Velikoj Britaniji počet će se prodavati na jesen 2015. godine.

S druge strane, njegovo ime i vrijeme dolaska na tržište, jedino je što se trenutno zna o nasljedniku Legacyja koji dolazi na Stari kontinent. Otprije je poznato kako japansku inačicu pokreće 1.6-litreni DIT turbak sa 170 KS i 250 Nm okretnog momenta, a dostupna je i jača verzija ispod čijeg se lima nalazi dvolitreni  bokser turbak s 300 KS i 400 Nm okretnog momenta koji se preko Lineartronic ili Sport Lineartronic mjenjača prenose na simetrični pogon na svim kotačima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara