Vrući popusti u Citroenu

Vrući popusti u Citroenu

CITROEN Hrvatska nastavlja slaviti deseti rođendan i tijekom srpnja. Slavljenički popusti do 30.000 kuna, bogata nagradna igra i povoljnija kreditna linija za C1 glavne su novosti Citroenove ponude.

Zbog povećanog interesa hrvatskih kupaca, Citroen je odlučio produžiti akciju u suradnji s RBA bankom u kojoj se nude posebne pogodnosti vezane uz uvjete kreditiranja prilikom kupnje modela C1 tijekom srpnja.

Tako je za kupnju modela C1 X 1.0i s trojim vratima, kojemu je cijena 66.600 kn s uključenim PDV-om, putem kreditne linije s 0 kn učešća potrebno izdvojiti samo 29 kn/dan. Svi kupci spomenutog modela putem kredita RBA banke na rok otplate 7 godina, kao pogodnost imaju kamatnu stopu 3,10 %, isključivo uz valutnu klauzulu u CHF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki kupac može sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti Citroen C1 ili jedan od devet sustava navigacije Garmin, zatim mnoštvo primamljivih pogodnosti, a sve posjetitelje očekuju brojna iznenađenja.

Atraktivni slavljenički popusti odnose se na C2 koji je povoljniji do 15.000 kn, te C3, C4 i osobni Berlingo sa do 20.000 kn nižom cijenom. Također, Xsara Picasso povoljnija je za 25.000 kn, a modeli C5 i C8 za primamljivih 30.000 kn. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara