VW Tuning Show: Ususret petom izdanju

TRADICIONALNO kao i u posljednje četiri godine, prvi hrvatski Volkswagen Klub organizira i ove organizira VW Tuning Show.

Peto izdanje atraktivne manifestacije i ove se godine održava u Karlovcu, no za razliku od prethodnih, trajanje showa produljeno je na dva dana. Također, tijekom održavanja klub će obilježiti pet godina postojanja i aktivnog djelovanja.

Cilj susreta koji se održava 9. i 10. lipnja na prostoru ŠRC Korana je okupljanje ljubitelja Volkswagena i ostalih vozila iz VAG koncerna, te da se uz druženje, dobru zabavu i razmjenu iskustava nagrade učesnici. Uz ovogodišnji bogat program, najavljuje se i već tradicionalni striptiz koji će sigurno izazvati odgovarajući interes.

Klub već nekoliko godina prati VW tuning scenu u Hrvatskoj i Europi, te preko svoje web stranice i ovakvih susreta omogućuje entuzijastima da pokažu svoje automobile promovirajući u nas vrlo popularnu automobilsku marku.

I za kraj recimo da svi posjetitelji službenih stranica mogu dobiti potpuno besplatno dvostruki DVD s prethodnih izdanja VW Tuning Show-a. Jedini uvijet je da posjetitelj dokaže da osobno ili netko u njegovoj obitelji posjeduje vozilo iz VAG koncerna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara