VW: Vrijeme je za novi 'look'!

VW: Vrijeme je za novi 'look'!

Volkswagenov dužnosnik izjavio je u nedavnom intervjuu kako su čelnici njemačkog proizvođača zaključili da je vrijeme za novi 'look', ocijenivši tako njegov aktualni dizajnerski izričaj kao zastario. Novi vizualni identitet zadržat će neke od sadašnjih karakteristika poput svjetala spojenih s prednjom rešetkom, no ti će detalji u bliskoj budućnosti zamjetno evoluirati.

###

Isti izvor napomenuo je kako se naznake novog dizajna mogu vidjeti koje nedavno predstavljenog Golf Sportsvan koncepta, a otkrio je i kako serijska izvedba, koja se očekuje 2014. godine, neće dobiti naziv Sportsvan niti Golf Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi budući modeli imat će tako zakrivljene krajeve prednjih rešetki koji će se spajati sa svjetlima, baš kako se to može vidjeti na spomenutom Golf Sportsvanu. U usporedbi sa standardnim Golfom 7, novi je koncept 83mm duži, a nudi i impresivan prtljažni prostor od 1500 litara. Također, stražnja se klupa može pomicati 180mm naprijed i nazad.

Nasljednik VW Golfa Plus najvjerojatnije će službeno  biti predstavljen u serijskom obliku sljedećeg ožujka na auto showu u Genevi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara