Zašto još niste započeli trenirati? Evo kako u 2 sata postići savršenu formu!

Zašto još niste započeli trenirati? Evo kako u 2 sata postići savršenu formu!

Foto: 123rf

JESTE li i vi jedni od onih koji imaju u planu "uskoro" započeti aktivno izvoditi određenu fizičku aktivnost?

Jeste li jedni od onih koji nisu svjesni činjenice da je odluka o početku intenzivnog treniranja u lipnju kako bi u srpnju i kolovozu imali besprijekornu fizičku spremu toliko ambiciozna da s ostvarenjem iste moraju započeti odmah?
 
Ukoliko ste potvrdno odgovorili na prethodno postavljena pitanja vrijeme je da ponovno proanalizirate vlastite odluke koje se odnose na vašu fizičku spremu. 
 
Lipanj je, krajnje vrijeme da se prestane zavaravati, a potom i razočarano osjećati u vlastitom tijelu u kupaćem kostimu.

Vrijeme je za analizu vaših želja i planova te potom i realizaciju istih. 
 
Vrijeme je da se posvetite vlastitim potrebama

Neka vam vaše uobičajene dnevne aktivnosti ne predstavljaju izgovor za odraditi kvalitetan trening.

Ukoliko vas poslovne ili obiteljske obveze u potpunosti iscrpljuju trebali biste biti svjesni činjenice da su vam kvalitetna prehrana i redovito izvođenje fizičke aktivnosti još i više potrebni. 
 
Za postizanje savršenih fizičkih rezultata dostatno je da izdvojite već samo 2 sata unutar dana.

Mislite da ne zaslužujete da si posvetite 2 sata vašeg vremena?
 
Već samo 2 sata u danu dostatno je za:
 
- Pripremu svih dnevnih fitness obroka (60 min)


Nastojte konzumirati veću količinu manjih obroka.

Ukoliko vam vaše dnevne aktivnosti oduzimaju veliku količinu vašeg vremena nastojte obroke pripremiti unaprijed.

U trenucima kada niste u vašem domu obroke adekvatno zapakirajte i ponesite sa sobom kako bi vaš organizam tijekom cijelog dana imao adekvatnu količinu svih potrebnih nutrijenata.

Kontinuirani unos hrane blagotvorno će djelovati na vaš metabolizam te na mogućnost obavljanja svih funkcija vašeg organizma. 

- Trening (60 min)
 
Ukoliko ste vremenski ograničeni te nemate dovoljno vremena za odlazak na trening u neki od fitness centara, trening odradite u vlastitom domu, ili na otvorenom prostoru u blizini istoga.Navedenom strategijom odabira lokacije za trening imat ćete više vremena za kvalitetno odraditi isti. 
 
Dakle, potrebno je vrlo malo vremena kako biste postigli poželjnu fizičku spremu, ali i adekvatno zdravstveno stanje organizma.

Vjerujte da vam izgovori koje si svakodnevno plasirate s ciljem odgađanja početka fitness načina življenja oduzimaju znatno veću količinu vremena te energije u odnosu na same fitness aktivnosti. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara