Igrate Pokemon GO? Dumovec vas poziva na šetanje Pokemon pasa

Igrate Pokemon GO? Dumovec vas poziva na šetanje Pokemon pasa

IGRATE Pokemon Go? Živite u Zagrebu? Volite pse? Ako je odgovor na sva tri pitanja "Da" Azil Dumovec vam daje priliku da bezbrižno tragate za Pokemonima dok šećete njihove pse koji čekaju na udomljavanje.

Dok obarate rekorde u igrici, činite nešto plemenito - pomažete napuštenim pesekima u socijalizaciji.

Oglas je to kojim Azil Dumovec ljubitelje životinja poziva na volontiranje u njihovom azilu. Pritom navode neke od prednosti javljanja na ovaj oglas.

Volontirajući...

... provodite vrijeme u prirodi i na svježem zraku, fizički aktivni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.... kad lovite Pokemone, često to dijelite na društvenim mrežama; u šetnji sa štićenicima azila poslikat ćete i dražesnog čupavca kojem će to možda biti super prilika da bude primijećen od potencijalnog udomitelja i to će biti vaša zasluga

... nakon što provedete više vremena s jednim psom ustanovit ćete da se lijepo slažete, da uživate u njegovom društvu i da možda nije loša ideja tog fenomenalnog psa udomiti i povesti kući!

"Potpisivanjem volonterskog ugovora postajete dio moćne gomilice, volontera koji odvajaju slobodno vrijeme kako bi pomogli drugima. Vjerujte nam na riječ, osjećaj zadovoljstva koji proizlazi iz ovih aktivnosti je neprocjenjiv", zaključuju u svom pozivu ljudi koji vode zagrebački azil.

Kako postati volonter?

Ispunite UPITNIK, svratite u Azil Dumovec i kažite da ste došli prošetati Pokemon psa!

Više informacija možete saznati na www.azilzagreb.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara